Lloc de cerca

Contacte

Grup de Muntanya Viarany

País Valencià
Països Catalans

facebook.com/GrupMuntanyaViarany
twitter.com/ViaranyPPCC


viarany@hotmail.com

La Serra del Ferrer

2014-02-10 12:40

Gran descobriment el d'esta desconeguda serra el que férem els 23 participants vinguts de La Ribera Alta, l'Horta, la Safor, el Vallés Oriental, la Marina Alta, la Costera, el Comtat i el Penedès.


  

Tot una corprenedora alternança de cingles i abismes va acompanyar tot el camí al llarg de l'estreta cresta del Ferrer. Fins i tot alguns atrevits, recorregueren la mateixa aresta de pura roca de la serra.

Als nostres peus s'extenia en primer terme tot un caos d'estrats, plegamengts i fractures, alternant valls i serres. Tot emmarcat per la grisa silueta de la serra de Bèrnia.


  

Malgrat ser gris també part del dia, ens va permetre albirar des del cim una gran porció de País, i contemplar en viu la característica forma de punta que el cap de la Nau dóna al mapa del País Valencià en la Marina, tot envoltat de mar menys per ponent.

Unes gotes de pluja per a dinar, un "camí" de davallada a intuir dins l'abundant matollar -propi d'una intransitada serra com esta-, i unes pinzellades de sol per acompanyar el bonic passeig entre bancals d'atmetlers florits; animaren la vesprada, que va concloure amb una estada al bar de les cases del Masserof.